Putni bieži mitinās zem tiltiem, radot lielu daudzumu mēslu, kuru sastāvā esošās vielas negatīvi ietekmē tilta materiālus. Tiltu konstrukcijās ieviešas arī daudz parazītu, pasliktinot tā vispārējo higiēnisko stāvokli.

Putnu kontrole zem tiltiem

Mēs piedāvājam aizsardzību tilta balstiem un pīlāriem pret putniem.
Pasargāt tiltu no putnu mēsliem nav viegls uzdevums. Tas prasa daudz praktisku un tehnisku zināšanu. Ne tikai dažādu kontroles sistēmu uzstādīšana, bet arī tīrīšana un dezinfekcija izvirza darbiniekiem augstas prasības.

Kāpēc putni atstāj sliktu ietekmi uz tiltiem?

Tiltu apakšmalas rada baložiem lieliskas ligzdošanas un vairošanās vietas. Tās aizsargā pret vēju un putnus nekas netraucē.
Putnu mēslu skābes bojā betonu. Pastiprinātāji, kas ir tikai dažus centimetrus zem virsmas, var ātri vien kļūt pakļauti to ietekmei un rūsē. Putnu kontrole jāapsver, plānojot ilgtermiņa saglabāšanu.

Mūsu pakalpojumi

Tīrīšana un dezinfekcija

Tilti var būt gadiem ilgi stipri piesārņoti.
Konstrukciju tīrīšana izvirza augstas prasības gan tehnoloģijām, gan darbiniekiem.
Bez baložu mēslu tīrīšanas mēs arī dezinficējam pret patogēniem, kukaiņiem un parazītiem, kurus izplata baloži. Baložu mēsli, kā arī, ja sajaukti ar citiem atkritumiem, ir jālikvidē kā bīstamie atkritumi.

Būvniecība un plānošana

Detālplānojums ir nepieciešams polikarbonāta plāksnēm, GRP / nerūsējošā tērauda režģim un perforētam metālam. Mēs būsim priecīgi palīdzēt sagatavot detalizētus plānus, tostarp specifikācijām, būvniecības rasējumus un rezerves daļu sarakstus. Ja augstām ēkām ir nepieciešamas sastatnes, mēs sadarbojamies ar specializētu konsultantu firmu.

Uzstādīšana

Dažādu putnu kontroles variantu uzstādīšana prasa augstas speciālistu zināšanas un pielāgošanās spējas. Mēs piedāvājam dažādas instalāciju tehnoloģijas:
 • Uzstādīšana ar sastatnēm un takelāžām:
Visbiežāk izmanto takelāžas iekārtas, iekārtas tilta apakšas apskatei vai tilta sastatnes. Peldošie pontoni tiek izmantoti tiltiem būvētiem pār ūdeni.
 • Uzstādīšana, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehnoloģijas:
Aizsargājamās arhitektoniskās daļas bieži vien ir grūti sasniedzamas. Ar specializētām kāpšanas tehnoloģijām mēs izvairāmies no dārgajām tilta apakšas apskates u.c. iekārtām.

Uzturēšana

Uzstādīto aizsardzību var sabojāt vandaļi vai laika apstākļi. Mēs sniedzam ikgadējo apkopi, lai novērstu to.